Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
China Concrete Autoclave Online Market
Thuis

China Concrete Autoclave Online Market Fabrieksreis

China China Concrete Autoclave Online Market certificaten
China China Concrete Autoclave Online Market certificaten
De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— Albert

De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Dean

Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— M. Abílio Cipriano

Ik ben online Chatten Nu
1 2
China Concrete Autoclave Online Market China Concrete Autoclave Online Market
Bedrijfhoofdkwartier
R&D-hoofdkwartier

Bedrijfhoofdkwartier

Het bedrijf is gebaseerd in Guangzhou, met technische laboratoria en het pakhuis, is een zeer krachtig machinesbedrijf

R&D-hoofdkwartier

Sommige globale verbruiksgoederenbedrijven hebben bedrijfseenheden, kernfuncties, zoals R&D, en in zeldzame gevallen hun hoofdkwartier aan nieuwe markten opnieuw gevestigd.

1 2
China Concrete Autoclave Online Market China Concrete Autoclave Online Market
Bedrijfpakhuis
Bureaugebied van het bedrijf

Bedrijfpakhuis

De gespecialiseerdere diensten, minder die pakhuiskosten door derde opslaand bedrijf kunnen worden verstrekt zijn voldoen aan de behoeften aan e-commercebedrijf op grote schaal met het kenmerk van frequent in of uit opslag en diversiteit van punten.

Bureaugebied van het bedrijf

Onze bedrijfhas2000 vierkante meters van fabriek, productiegebied van commerciële brieven, enveloppen, etiketten, afdrukbereik, opslaggebied, bureaugebied. Het bedrijf is gestationeerd in Shenzhen, de opstellingsbureau van Peking, Shanghai.

 • lopende band

   

  China Concrete Autoclave Online Market fabriek productielijn 0


  Th-het document, die de roestvrije die strook annealing& het inleggen lijn nemen in een fabriek als voorbeeld wordt onlangs-gebouwd, introduceert zijn proces、 materiaal en automatische controlesysteem, die zich op zijn hoofdkenmerk concentreren.
      Gebaseerd op de praktische ervaring en volgens de stappen in het ontwerpen van automatisch platerenlijn, werden de bepaling van tankaantal en grootte, de keus van tankmateriaal, en het ontwerp van tankstructuur geïntroduceerd.
      De technologic configuratie van zeldzame aarde magnetische schijf in wordt waterzuiveringsinstallatie van brede en dikke plaatproductie van Han-Staal geïntroduceerd, het behandelingsresultaat.

 • OEM / ODM

      Een originele ontwerpfabrikant (ODM) is een bedrijf dat de ontwerpen en een product vervaardigt dat wordt gespecificeerd en uiteindelijk door een andere firma voor verkoop gespecificeerd. Dergelijke bedrijven staan de merkfirma toe om (of als supplement of alleen) zonder het moeten te produceren in de organisatie of het runnen van een fabriek in dienst nemen. ODMs zijn in grootte de laatste jaren gegroeid en velen volstaan nu in grootte om productie voor veelvoudige cliënten te behandelen, vaak verstrekkend een groot gedeelte van algemene productie. Een primair attribuut van dit bedrijfsmodel is dat ODM bezit en/of ontwerpt binnenshuis de producten die door de kopende firma worden gebrandmerkt. Dit is in tegenstelling tot een contractfabrikant (CM).

 • R & D

  Als uw productie en R&D-basissen, zullen wij hoogte - de kwaliteitsdienst verstrekken.
  Één van grootste de basissenfaciliteiten van China voor productie, onderzoek en ontwikkeling

  China Concrete Autoclave Online Market fabriek productielijn 0

   

Contactgegevens
China Concrete Autoclave Online Market

Contactpersoon: Mr. wei

Tel.: 18990909900

Fax: 86-190-457-3333

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)