Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
China Concrete Autoclave Online Market
Thuis Nieuws

Het 9de van de de Luchtvaartindustrie van China Internationale Forum beëindigde met succes in Tianjin

China China Concrete Autoclave Online Market certificaten
China China Concrete Autoclave Online Market certificaten
De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— Albert

De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Dean

Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— M. Abílio Cipriano

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Het 9de van de de Luchtvaartindustrie van China Internationale Forum beëindigde met succes in Tianjin
Laatste bedrijfsnieuws over Het 9de van de de Luchtvaartindustrie van China Internationale Forum beëindigde met succes in Tianjin

    Van Juni 18 tot 19, 2020, het 9de van de de Luchtvaartindustrie van China Internationale Forum, dat gezamenlijk door de Europese Organisatie van het Burgerluchtvaartmateriaal en openbare mededeling wordt gesteund in de lucht werd de alliantie, met succes gehouden in Tianjin-het Hotel van Hyatt van het oosten.

 


 

    Met het thema die van „samenwerkingsinnovatie, gezamenlijk de ontwikkeling van de keten van de luchtvaartindustrie“ bevorderen, nodigde het forum meer dan 200 insiders van de luchtvaartindustrie van vliegtuigenfabrikanten, vliegtuigmotorintegrators, intelligente verwerkende materiaalleveranciers, materiaal en systeemleveranciers in de lucht, delen en materialenleveranciers, ondersteunende technologie en dienstverleners, organisaties, universiteiten en onderzoeksinstellingen bij dit forum uit.

laatste bedrijfsnieuws over Het 9de van de de Luchtvaartindustrie van China Internationale Forum beëindigde met succes in Tianjin  0

Bartijd : 2020-07-10 09:55:38 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
China Concrete Autoclave Online Market

Contactpersoon: Mr. wei

Tel.: 18990909900

Fax: 86-190-457-3333

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)