Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
China Concrete Autoclave Online Market
Thuis ProductenConcrete Autoclaaf

Elektrische deurautoclaaf

China China Concrete Autoclave Online Market certificaten
China China Concrete Autoclave Online Market certificaten
De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— Albert

De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Dean

Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— M. Abílio Cipriano

Ik ben online Chatten Nu

Elektrische deurautoclaaf

Electric door autoclave
Electric door autoclave
video play

Grote Afbeelding :  Elektrische deurautoclaaf

Productdetails:
Gedetailleerde productomschrijving

Elektrische deurautoclaaf

Inleiding:

De structuur van de stroomdeur is het eenvoudige, lage werken, open licht, en gebruik van wormreductiemiddel, met zelfsluitend effect. Daarom is de machine eenvoudig, veilig en betrouwbaar.

[Product-related octrooien]
Open het Aantal van het de instellingenoctrooi van de deurautoclaaf: ZL201120180249.7
Steriliseer met autoclaaf het Zelfsluitende Aantal van het het apparatenoctrooi van de klemkoppeling: ZL201120181144.3
Steriliseer met autoclaaf het plaatsen klem het aanpassen het Aantal van het apparatenoctrooi: ZL201120179418.5
Een automatische verrichting en een controle van het het Octrooiaantal van het autoclaafapparaat: ZL201120181326.0
Één soort het Aantal van het autoclaafoctrooi: ZL201120422906.4

Toepassing:

De elektrische deurautoclaaf heeft opmerkelijke veelzijdig, wijd gebruikt in gelucht concreet blok, concrete pijp, zand-kalk baksteen, vliegasbakstenen, de poreuze raad van het calciumsilicaat, nieuwe lichtgewichtmuurmaterialen, asbestisolatie, autoclaaf die met hoge weerstand pleister en andere bouwmaterialen in de reactor genezen aan volledige hydrothermale reactie cao-Si02-H2O.

Ook wijd gebruikt in rubberproducten, het houten drogen en bewarende behandeling, blikte de zwaar metaaluitsmelting, de invasie van de petroleumlekkage firebrick, het verenigbare glasstoom genezen, de chemische producten van de hoge drukbehandeling, de verwerking van de voedselhoge druk, pulp het koken, kabelvulcanisatie, visnetstereotypen en de chemische, farmaceutische, ruimtevaartindustrie, isolatiematerialen, textielarbeiders, militair en ander steun vereist van de drukstoom proces van productieprojecten in.

Structuur:

De structuur van de elektrische deurautoclaaf heeft hetzelfde fundamenteel met algemene autoclaaf. Het enige verschil is dat de hoofdkant in het hoofd van de autoclaafdeur een meer dan hulporganisatie, de organisatie bijgestaan door de drijfas, de koppeling, het reductiemiddel en de steun, de motor en het kader en andere componenten aan de deurkant van de ketel opzetten.

Steriliseer met autoclaaf open deur en sluit, door de exploitantinschakelen de elektrische motormacht, de motormacht door reductiemiddel, van de de deuropener van de drijfas roterend die autoclaaf het mechanismewapen aan open wordt geroteerd of sluit de autoclaafdeur. Steriliseer met autoclaaf deur die openen en sluitend, zou de exploitant altijd moeten waarnemen de omwenteling van het de spilwapen van de autoclaafdeur stabiel is, als het blokkeren het fenomeen, zou moeten worden uitgezet, de hindernissen verwijderen, om brandwond uit te verhinderen de motor.

Voordeel:

1. De structuur van de stroomdeur is het eenvoudige, lage werken, open licht, en gebruik van wormreductiemiddel, met zelfsluitend effect. Daarom is de machine eenvoudig, veilig en betrouwbaar.

2. Langere levensduur.

3. Aan keteldekking - hoofduiteinde, hoofd - het raadsel van het uiteindelassen, ketel - van het het uiteindelassen van het ketellichaam de flensring om een 100%-inspectie te zijn met 100%-het ontharden.

4. Het gebruiken van automatische lassenprocédés.

5. Het geavanceerde ontwerp, vervaardigt streng; pijpleidingsverrichtingen, stabiel kwaliteit en hoog rendement.

6. De producten kunnen ook worden gesegmenteerd, aan de flexibiliteit van gebruikersbehoeften aanpassen; goed algemeen pakket, korte installatieperiode, de lage investeringskosten.

7. Om u van de perfecte dienst en verre technische begeleiding te voorzien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
China Concrete Autoclave Online Market

Contactpersoon: tt

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)